banner

Kāpēc sievietes izšķiras par krūšu palielināšanu?

Kāpēc sievietes izšķiras par krūšu palielināšanu?

Kā liecina statistika, sieviešu krūtis – tas ir pirmais, kam savu uzmanību vērš pretējā dzimuma pārstāvji. Kopš senseniem laikiem tieši tās simbolizē sievišķību un mātes sūtību, taču aptuveni 85% sieviešu savas krūtis pilnībā neapmierina. Kā zināms, sievietes neapmierina krūšu forma vai apmērs, bet dažkārt arī vēl kas cits. Tas tad arī rada milzīgu vēlmi kaut ko mainīt savā ārienē, bet precīzāk – uzlabot. Sievietes uzskata, ka palīgā var nākt krūšu plastiskā operācija – krūšu palielināšana, vai arī apaļāku formu piešķiršana vai Jums esošo trūkumu novēršana. Protams, mēdz būt situācijas, kad problēma slēpjas psiholoģiskajā uztverē, nevis pacientēm šķietami uzkrītošos piena dziedzeru defektos. Vēlēšanās justies skaistai, par sevi pārliecinātai, uzlabot savu ārieni bieži vien liek daudzām skaistā dzimuma pārstāvēm doties uz “Doktora Kremņeva klīniku”.

Šādas vizītes pamatā ir atbilžu saņemšana uz jautājumiem, kas saistīti ar mammoplastikas operāciju (krūšu plastiskā operācija). Šāda operācija palīdz veikt piena dziedzeru izmēru un formu korekcijas, piešķirot tām proporcionalitāti atbilstoši ķermeņa uzbūvei, kā arī maksimāli estētisku izskatu.

Kāpēc sievietes tik bieži izšķiras par tādu operāciju, kā krūšu palielināšana?

Kāpēc tā ir guvusi popularitāti? Un kaut arī lielas krūtis vairs nav uzskatāmas par modes tendenci, un pašlaik krūšu operācijas vairs netiek veiktas biežāk, kā agrāk, tomēr rindas uz to nepārtraukti pieaugt. Nav noslēpums, ka ikviena sieviete sapņo būt pievilcīga, kārdinoša, seksuāla un pārliecinātāka par sevi. Un, lūk, krūšu palielināšana tiek uzskatīta par vienu no labākajiem un iedarbīgākajiem veidiem, lai sasniegtu vēlamo rezultātu. Un ja veselības stāvoklis un materiālais nodrošinājums pieļauj, tad kāpēc gan savus sapņus neīstenot dzīvē, izšķiroties par krūšu operāciju “Diktora Kremņeva klīnikā”.

Pašlaik viena no visizplatītākajām un pieprasītākajām operācijām pasaulē plastiskās ķirurģijas jomā ir krūšu palielināšana.

Kāpēc mūsu klīnikā pieaug pieprasījums pēc krūšu palielināšanas:

  • droša un efektīva operācija;
  • iespēja piešķirt krūtīm grāciju un jaunavīgumu;
  • neilgs rehabilitācijas periods;
  • iespēja iegūt ideālu izmēru un formu.

Dažkārt krūšu plastiskā operācija tiek veikta saistībā atsevišķām ķermeņa izmaiņām – svara zaudēšana, iedzimta īpatnība, novecošana, bērna zīdīšana ar krūti un grūtniecība.

Vērsieties mūsu “Doktora Kremņeva klīnikā”, un mēs Jums palīdzēsim atgūt pārliecību par sevi.

PIEZVANIET VAI UZRAKSTIET MUMS

mūsu konsultants atbildēs uz jūsu jautājumiem

agent
+371 678 858 85
Lūdzu izlabojiet sekojošas kļūdas:
  • {{ error }}
Mēs Jums atbildēsim tuvākajā laikā!
spinner